• EN
  • ساعت : ۹:۴۱:۴
  • تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۶/۲۲ 
  • کد خبر : ۲۳۹۶۶
مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره)
برگزاری وبینار آموزشی "تولید ارگانیك سبزی و صیفی"
دوره آموزشی "تولید ارگانیک سبزی و صیفی"ویژه بهره برداران و فعالان حوزه کشاورزی توسط مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار گردید.

برگزاری وبینار آموزشی "تولید ارگانیک سبزی و صیفی"  

دوره آموزشی "تولید ارگانیک سبزی و صیفی"ویژه بهره برداران و فعالان حوزه کشاورزی توسط مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار گردید.

    به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره)؛ دوره آموزش مجازی تحت عنوان "تولید ارگانیک سبزی و صیفی" روز یک شنبه 21 شهریور ماه 1400 با شرکت 44 نفر از بهره برداران استان البرز و فعالان این حوزه به صورت غیرحضوری برگزار شد.

در این دوره آموزشی که با تدریس دکتر ربابه اصغری از اعضاء هیات علمی مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) اجرا شد، به مباحثی چون کشت ارگانیک سبزی و صیفی، مفهوم کلی محصول ارگانیک، نحوه تایید ارگانیک محصول و استانداردهایی که برای یک محصول ارگانیک باید درنظر گرفته شود، چگونگی رفع کمبودهای غذایی پرداخته شد.

هدف این دوره : آشنایی بهره برداران در تولید ارگانیک سبزی و صیفی که بخش عمده ای از نیازهای روزانه جامعه را تشکیل می دهد، است.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    5.6.5.0
    V5.6.5.0