• EN
  • ساعت : ۰۰:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۳/۱۹ 
  • کد خبر : ۲۳۵۵۰
مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار نمود:
اجرای وبینار آموزشی "تولید ارگانیك سبزی و صیفی"
وبینار آموزشی "تولید ارگانیک سبزی و صیفی" ویژه بهره برداران و علاقه مندان حوزه کشاورزی برگزار شد.

برگزاری وبینار آموزشی "تولید ارگانیک سبزی و صیفی"  

وبینار آموزشی "تولید ارگانیک سبزی و صیفی" ویژه بهره برداران و علاقه مندان حوزه کشاورزی برگزار شد.

    به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره)؛ وبینار آموزشی "تولید ارگانیک سبزی و صیفی" روز سه شنبه 18 خرداد ماه 1400 با تدریس دکتر ربابه اصغری دانشیار مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) و با شرکت 68 نفر از بهره برداران و علاقه مندان این حوزه برگزار شد.

در این دوره آموزشی مباحثی چون شاخص های معرف محصولات ارگانیک، هدف از تولید محصولات ارگانیک، اهمیت کشت محصولات ارگانیک، نکاتی که باید در کشت محصولات ارگانیک در نظرگرفته شود، تولید سبزی و صیفی ارگانیک در گلخانه، نیاز غذایی سبزی و صیفی ارگانیک مطرح شد. این وبینار آموزشی با هدف ارتقاء سطح مهارت بهره برداران بر اهمیت تولید محصولات ارگانیک با تاکید بر تولید سبزی و صیفی، پتانسیل های موجود در جهت تولید محصولات ارگانیک در کشورها، حرکت در جهت کشاورزی پایدار و سلامت محور اجرا شد.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.10.0
    V6.1.10.0