برگزاری وبینار آموزشی "پرورش انواع قارچ های شاه صدف، گانودرما و شیتاکه"
وبینار آموزشی "پرورش انواع قارچ های شاه صدف، گانودرما و شیتاکه" ویژه کارشناسان و بهره برداران استان البرز توسط مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره)؛ برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره)؛ وبینار آموزشی "پرورش انواع قارچ های شاه صدف، گانودرما و شیتاکه" روز چهارشنبه 5 خرداد ماه 1400 از ساعت 8:30 الی 13 با حضور مجازی 85 نفر از فعالان و علاقه مندان این حوزه برگزار شد.
این وبینار آموزشی با تدریس دکتر حاجیان فر، استادیار موسسه تحقیقات علوم باغبانی برگزار شد.
مباحت مطرح شده در این وبینار شامل: مقدمه تولید قارچ، سطح آن در کشور، جایگاه ایران در تولید قارچ خوراکی، اهمیت و ارزش غذایی قارچ های مهم شاه صدف، گانودرما و شیتاکه، تاکسونومی قارچ های خوراکی و تولید اسپاون قارچ های صدفی، تولید و پرورش قارچ های خوراکی و رعایت اصول فنی تولید در سالن های تولید قارچ است.
هدف از اجرای این دوره، آشنایی با انواع قارچ خوراکی و دارویی مهم، خواص و ارزش های غذایی قارچ، نحوه تولید و پرورش آنها می باشد.