برگزاری وبینار آموزشی "کنترل آفات و بیماریهای قارچهای خوراکی"
وبینار آموزشی "کنترل آفات و بیماریهای قارچهای خوراکی" ویژه کارشناسان، بهره برداران و علاقه مندان بخش کشاورزی استان البرز، توسط مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره)؛ وبینار آموزشی " کنترل آفات و بیماریهای قارچهای خوراکی " روز چهار شنبه 8 اردیبهشت ماه 1400 از ساعت 8:30 الی 13 و با حضور 71 نفر شرکت کننده برگزار گردید .
شرکت کنندگان در این وبینار از توان علمی مهندس طاهری اردستانی، محقق موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر بهره مند شدند.
مباحت مطرح شده در این دوره شامل: عوامل خسارتزای قارچ های خوراکی، عوامل بیماریزا، قارچها، باکتریها، ویروس و نماتدها و بیماریهای فیزیولوژیک، آفات قارچ های خوراکی و نحوه مدیریت و کنترل عوامل خسارتزای قارچ های خوراکی است.
هدف از برگزاری این دوره آشنایی بهره برداران با عوامل خسارتزا، چگونگی پیشگیری از ورود عوامل به سایت های پرورش و چگونگی کنترل و با مبارزه با آنها می باشد.