پنج‌شنبه, 13 ارديبهشت 1403
  • EN
آیا انرژی هسته ای باعث پیشرفت کشور شده است؟ 1399/09/13  -   9:45:29
تحریم هسته ای و تنش با آمریکا و اروپا

به نام خدا 


در حال حاضر راکتورهای هسته ای ایران، موجب حساسیت بسیاری از کشورهای جهان شده است.

 در چهل سال گذشته مسئله ی هسته ای، هزاران میلیار دلار به کشور خسارت وارد کرد
.
 افراد تندروی داخلی و صدا و سیما، با کارشکنی‌های فراوان، نگذاشتند که از برجام نتیجه ای به دست بیاید. 
.

هم اکنون ٩۵ درصد کشورهای جهان انرژی اتمی ندارند و بیش از ٧۵ درصدشان نفت و گاز هم ندارند؛ ولی کشورشان را اداره میکنند.. اما ایران با وجودِ مقام دوم نفت و گاز جهان، به دنبال اتمی شدن است. .

اگر چه غنی سازی صلح آمیز تا سطح سه درصد مجاز بود.. ولی ایران غنی سازی اورانیوم را تا سطح هفتاد درصد انجام داد!! و در این چهل سال، حتی یک نیروگاه برق هسته ای نساخت!! بنابراین دنیا به این اطمینان رسید که جمهوری اسلامی به دنبال بمب اتمی است. . در طول این سالها، انواع و اقسام تحریمها متوجه کشور شد.. به طوریکه در اثر این تحریمها، امور جاری مملکت مختل شد و سیستم بانکی و بازرگانی با مشکلات جدّی مواجه شد در حال حاضر، کشور برای تأمین ارز کالاهای اساسی، با مشکلات زیادی روبروست. . در صورتیکه قبل از انقلاب، بمب اتمی و نیروگاههای برق هسته ای را بدون دردسر و تحریم به ایران میدادند ***

متأسفانه برای مسئله هسته ای که اینقدر در زندگی مردم اثر دارد، همه پرسی برگزار نشد و نظر مردم را جویا نشدند .. الآن هسته ای شدن مسئله اول کشور شده است و برای یک دستمال، کل قیصریه به آتش کشیده شده است.  .

مشکلات کشور باید اولویت بندی شود.. هزینه ای که در این چهل سال برای انرژی اتمی صرف شد، اگر برای سایر بخشهای اقتصادی هزینه میشد، شاهد رشد و شکوفایی در تولید و اقتصاد بودیم. .

درحال حاضر، بسیاری از تولیدات صنعتی کشورمان قابلیت رقابت با بازارهای جهانی را ندارد برای مثال سایپا و ایران خودرو که‌ پیشانی صنعت کشور هستند، شرکتهایی زیانده هستند.. محصولاتشان با قیمتهای بالا تمام میشوند و بسیاری از قطعاتشان هم چینی و بی کیفیت است. . ایران سالهای زیادی است که به دلیل تحریمها، با کسری بودجه مواجه است.. البته بخشی از کسری بودجه، به دلیل ریخت و پاش است الآن میلیونها پرسنل کشوری و لشگری داریم که بازده چندانی ندارند؛ ولی ماهانه بین هشت میلیون تا سیصد میلیون تومان حقوق میگیرند. . البته نظام، این پولهای بیحساب و کتاب را میدهد و در مقابل، از پرسنل کشوری و لشگری انتظار دارد تا در انتخابات و راهپیماییها شرکت کنند، تا بلکه شرکت نکردن سایر مردم جبران شود. . حتی امنیت هم برای کشور بسیار گران تمام میشود ایران پنج برابر متوسط دنیا، پرسنل نظامی استخدام کرده و هفت برابر میانگین جهانی، برای تولید و خرید تجهیزات نظامی، هزینه کرده است . بنابراین دولت برای جبران کسری بودجه، از هر راهی که بتواند دست در جیب ملت میکند! مثل دستکاری در بورس و به غارت بردن پولهای مردم ***

متأسفانه هم اکنون بسیاری از مسئولین، کاسب تحریم شده اند و نمیخواهند که مسئله هسته‌ ای حل شود .

چون تحریم، یک رانت بزرگ در کشور ایجاد کرده است.. بسیاری از آقا زاده ها شرکت زده اند و برای جابجایی پولی و بانکی، ده درصد رانت و پول مفت میگیرند.. قیمت املاک و سایر داراییهایشان به صورت نجومی و چندین برابر شده است. .

اینگونه اشخاص به فرصتهای ویژه اقتصادی دست پیدا کرده اند.. صنایع کشور را با کمترین قیمت تصاحب میکنند. ذخایر کشور را خام فروشی میکنند.. انحصار واردات برخی از کالاها را به دست می آورند. بعد این سرمایه های بادآورده را از کشور خارج میکنند.  . بسیاری از مسئولین، خودشان هزاران میلیارد تومان مال و ثروت جمع کرده اند و در کاخ زندگی میکنند، ولی مردم را به مقاومت دعوت میکنند! .

مسئولی که دانش و تخصص مدیریتی ندارد و با رانت و آشنابازی مسئولیت کلیدی میگیرد، چطور میتواند کشور را مدیریت کند؟ هم اکنون به دلیل فساد سازمان یافته در کلیه ی بخشهای کشور، قوه قضائیه قادر است که فقط ١٠ درصد از موارد فساد را کشف و پیگیری کند.  .

به طور کلّی، تحریم هسته ای و دشمنی ایران با آمریکا به نفع طبقات ثروتمند جامعه و کاملاً به ضرر طبقات ضعیف تمام شده است.  .

بسیاری از افراد، به جای اینکه در کارهای تولیدی سرمایه گذاری کنند، پولشان را در مسکن، دلار، طلا و خودرو گذاشته اند و از چند برابر شدن سرمایه شان راضی و خوشحال هستند

در مقابل، طبقه ضعیف جامعه به خاطر تورم چندهزار درصدی، قادر به تأمین حداقلهای زندگی نیستند. .

مشکلات ایران با آمریکا از ١٣ آبان سال ۵٨ کلید خورد.. در آنروز تعدادی از دانشجویان بدون هماهنگی با کسی، کارکنان سفارت آمریکا را به گروگان گرفتند و با اینکارشان مسئولین کشور را در برابر عمل انجام شده قرار دادند.  .

آمریکا از سال ١٣۵٨ اقدامات زیادی را علیه ایران انجام داد و با تحریک صدام حسین برای حمله به ایران، در پی تلافی این اقدام دانشجویان برآمد.  .

آمریکا قبل از انقلاب روابط ویژه ای با ايران داشت و در بسیاری از پروژه های کشور حضور فعالی داشت.. برای مثال احداث بسیاری از کارخانجات، پالایشگاه، پتروشیمی، نیروگاه، تصفیه خانه، سدسازی، اجرای طرحهای آب و برق و مخابرات، احداث بنادر، فرودگاههای متعدد، جاده سازی، خیابان کشی و... .

آمریکا در ازای نفتی که استخراج میکرد، خدمات فنی و مهندسی ارائه میداد و یکسری کالا نظیر خودرو و لوازم خانگی به ایران صادر میکرد.. علاوه بر آن حمایتهای سیاسی مهمی از ایران در نهادهای بین المللی داشت.  .

اما بعد از انقلاب به کلی ورق برگشت و بعد از ١٣ آبان ۵٨ روز بروز بر دشمنی بین ایران و آمریکا افزوده شد و معلوم هم نیست که تا کجا ادامه داشته باشد. 

کشورهای مهم اروپایی در این دشمنی، به دنبال آمریکا حرکت کردند.. بنابراین ایران به سمت چین و روسیه متمایل شد.  .

اما چین و روسیه، میلیاردها دلار از ایران منفعت بردند و کالاهای بی کیفیتشان را فروختند، ولی حمایتهای سیاسی مناسبی از ایران نکردند.  .

شما رفتار چین را ببینید که با تولید ویروس کرونا یک جنایت ضدبشری را مرتکب شد.. هدف چین این بود که با تولید کرونا، کشورهای رقیب را دچار مشکل کرده و از صحنه خارج کند همچنین با صادرات اقلام بهداشتی، نظیر ماسک و واکسن وغیره برای خود کسب درآمد کند. . پس اگر غرب قابل اعتماد نیست، شرق هم قابل اعتماد نیست و رفتار شرق با ما بسیار بدتر بوده است.. تا وقتیکه ایران تحریم باشد، همه کشورهای دنیا به دنبال سوءاستفاده هستند و میخواهند از این گوشت قربانی، تکه ای را بکنند.

. بسیج دانشجویی مرکز آموزش کشاورزی امام خمینی (ره) کرج 


نظرات (0) بازدیدها  (241)



6.1.10.0
V6.1.10.0